Ontdek de Diverse Wereld van Beeldende Kunst bij Galerie Oocker: 38 Jaar Toewijding aan Kunst

Galerie Oocker staat bekend als een gerenommeerde kunstgalerie, gekenmerkt door haar zorgvuldig samengestelde selectie van kunstwerken. Met een geschiedenis van 38 jaar in de branche heeft de galerie zich gevestigd als een vertrouwde naam voor liefhebbers van beeldende kunst.

De oorsprong van de galerie ligt in een diepgewortelde interesse in de natuur en de wens om deze esthetiek te integreren in het interieur. Dit vertaalde zich eerst naar de schilderkunst en wel door originele landschappen met een natuurlijk kleurenpalet. Na verloop van tijd evolueerde de collectie naar andere figuratieve onderwerpen, waaronder stillevens, figuren en portretten, evenals abstracte kunst met een hoog ambachtelijk gehalte. Later werden ook figuratieve en geabstraheerde bronzen beelden toegevoegd aan het repertoire van de galerie.

In de loop der jaren heeft Galerie Oocker verschillende locaties gekend, elk gekozen om de kunstwerken op een passende manier te presenteren. Van exposities in Brabant en Limburg tot permanente galerijen in Budel en Heusden, heeft de galerij haar aanwezigheid steeds verder uitgebreid. Na een periode van online groei, is besloten terug te keren naar Budel als thuisbasis, waar zowel online als offline kunstliefhebbers verwelkomd worden.

De collectie van omvat een breed scala aan kunstwerken, waaronder bronzen beelden in beperkte oplage en originele schilderijen. Zowel figuratieve als abstracte kunst worden zorgvuldig tentoongesteld, met vooral aandacht voor vakmanschap en artistieke expressie. De galerij vertegenwoordigt een diversiteit aan kunstenaars, waarvan sommigen al decennialang samenwerken met de galerie, waaronder Paul Rouwette, Pasquale Di Fazio, Dirk de Keyzer en Eric Goede.

Galerie Oocker nodigt kunstliefhebbers uit om diverse stijlen in de beeldende kunst te verkennen en te genieten van de rijkdom aan creativiteit die de galerie te bieden heeft. Met een geschiedenis van toewijding aan beeldende kunst, is Galerie Oocker een bestemming voor diegenen die op zoek zijn naar authentieke kunstwerken van uitzonderlijke kwaliteit.

Links

https://gallerease.com/nl,
https://galerie-budel.nl

Galerie Oocker
Broekkant 9
6021CR Budel
+31(0)495496076

Scroll naar boven