Info - Di Fazio (abstract)

Di Fazio (abstract)

KK : kunstkoop regeling mogelijk

Galerie Oocker biedt de mogelijkheid om kunst uit de collectie te verwerven met een gespreide betaling zonder dat u hierover rente betaalt.


Pasquale Di Fazio is geboren in Lavello (1960), in het zuiden van Italië. Het grootste deel van zijn leven bracht hij echter in Milaan door. Hij is een autodidact kunstenaar en vanaf 1985 beroepsmatig actief. Al snel werd hij bekend om zijn prachtige Italiaanse landschappen. Nu schildert hij ook abstracte doeken. Pasquale Di Fazio weet mede door zijn gevoel voor compositie en het suggereren van diepte zijn schilderijen als ruimtelijk weer te geven. Zijn prachtige kleurgebruik is opvallend: de werken hebben een mystieke sfeer met bijzonder licht. Zo kan hij de kijker intrigeren door een combinatie van kleurharmonie en compositie. Ook de technische vaardigheid is op een hoog niveau. Exposities in Europa, Rusland en de Verenigde Staten van Amerika. 


Pasquale Di Fazio est né à Lavello (1960), dans le sud de l'Italie. Cependant, il a passé la majeure partie de sa vie à Milan. Artiste autodidacte, il est actif depuis 1985. Bientôt, il est devenu connu pour ses beaux paysages italiens. Maintenant, il peint aussi des peintures abstraites. Pasquale Di Fazio sait donner des peintures spatiales, en partie à cause de son sens de la composition et de la suggestion de la profondeur. Sa belle utilisation de la couleur est saisissante: les œuvres dégagent une atmosphère mystique avec une lumière particulière. De cette façon, il peut intriguer le spectateur par une combinaison d'harmonie des couleurs et de composition. Les compétences techniques sont également à un niveau élevé. Expositions en Europe, en Russie et aux États-Unis d'Amérique.

Scroll naar boven