Info - Rieke van der Stoep

Rieke van der Stoep

Door middel van haar kunst probeert Rieke de kijker aan te zetten tot zelfreflectie en introspectie. Ze nodigt uit tot contemplatie en tot het onderzoeken van onze eigen innerlijke belevingswereld. Kunst kan volgens haar een brug slaan tussen het bewuste en het onbewuste, en kan ons helpen om diepere lagen van onszelf te ontdekken en te begrijpen.

Het maken van kunst is een intuïtief proces, waarbij ze zich laat leiden door haar gevoel en innerlijke belevingswereld. Vaak werkt ze met organische vormen en materialen, en laat zich inspireren door de natuur en de spirituele dimensie van het leven. Haar beelden stralen sereniteit en harmonie uit, en nodigen de toeschouwer uit om even stil te staan en te reflecteren.

Voor Rieke is kunst een essentieel onderdeel van haar leven, en ze hoopt met haar werk anderen te inspireren en te raken. Kunst kan volgens haar ook een diepere betekenis geven aan ons bestaan en kan ons helpen om een dieper begrip te krijgen van onszelf en de wereld om ons heen. Het is een manier van leven en beleven, en een manier om verbinding te maken met onze diepste essentie.

Scroll naar boven